Uudistalolla voit järjestää mieluisesi juhlat häistä aina valmistujaisiin ja teemabileisiin. Yrityksesi kokoukset ja Tyky- illat voit viimeistellä kalastusreissulla tai saunan lauteilla.

Kaikki juhlat ja kokoukset Uudistalolla räätälöidään tarpeittesi mukaan ja hinta määräytyy sen perusteella. Hintaan vaikuttavat mm. vierasmäärä, tilatoiveet, ruokailu, koristelut tai ohjelmisto. Autamme teitä suunnittelemaan tapahtumaanne sopivat ratkaisut, jolloin selviää vieraiden saapumisajat, ruokailun ajankohdat ja muut yksityiskohdat.


Kun otat yhteyttä hyvissä ajoin, voit hyvinkin varmistaa juhliisi ja tapaamisiin toivotun ajankohdan ja ehdimme yhdessä suunnitella teille suurenmoisen tapahtuman! Huomioithan alla olevat maksuehdot.

Kaikki suuret ja pienet palvelut ja suunnittelut tehdään rehellisesti alusta loppuun asti 20 vuoden ammattitaidolla.

Tarkemmat tilaisuuskohtaiset hinnat, tiedot yksityiskohdista ja tarjoukset saat, kun otat meihin yhteyttä!

Päärakennus

Juhlatilaisuudet 300€/tilaisuus (sis. kattaukset)

Pelkkä tupa 100€/tilaisuus (kokouksiin ynnä muihin)

Mansikki

Juhlatilaisuudet 300€/tilaisuus (sis. kattaukset)

Hääjuhlat

Häät ovat ehkä eniten jännittävin juhlatapahtuma, koska on kyse suurista muutoksista ja jokainen haluaa siitä ainutlaatuisen.

Tämä kaikki vie myös paljon aikaa ja resursseja. Me Uudistalolla tarjoamme teille parhaan mahdollisen kokonaisuuden juhlaanne juuri teidän toiveilla ja jaamme mielellämme 20 vuoden kokemuksella vinkkejä ja keinoja kuinka välttää pahin stressi tai että vahingossa unohtaisi jonkin yksityiskohdan juhlan valmisteluissa tai itse tapahtuman aikana.

Voitte tallentaa koneellenne Häät Uudistalolla- tiedotteen hintoineen sekä vinkkeineen, mitä juhlissanne voitte huomioida ja/tai ottaa meihin rohkeasti yhteyttä.

Kesähäitä suunnittellessanne, huomioittehan, että varaus kannattaa aina tehdä vuotta, jopa pariakin aikaisemmin. 

Maksuehdot

Häät ja muut isot tilaisuudet

Varausmaksu

Varausmaksuna peritään 600e, varausmaksua ei hyvitetä tilaisuuden loppulaskusta. Varausmaksamisen jälkeen emme myöskään veloita erikseen tilaisuuden suunnittelusta ( etu 500€ ), emmekä peri erillistä tilavuokraa, mikäli kaikki palvelut tilataan kauttamme. Pelkkien tilojen vuokraaminen pe-la 1000€ (hinta ei sisällä keittiötä) .

Varausmaksua emme palauteta myöskään siinä tapauksessa, että asiakas peruu koko tilaisuuden. Suunnittelun jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta joudumme laskuttamaan lisäksi 500 €.

Ennakkomaksuna perimme 85 % tilaisuuden arvioidusta kokonaissummasta 2 viikkoa ennen tilaisuutta.

Loppulaskusta vähennetään ennakkomaksu. Loppulasku maksetaan viikkoa ennen tilaisuutta tai sopimuksen mukaan tilaisuuden päätyttyä käteisellä tai pankkikortilla. Sekä halutessanne kokonaan ennakkoon.

lisää...

Muutokset

Muutokset tilausvahvistukseen kuukauden kuluessa, tilausvahvistuksen päivämäärästä. Tilaisuuden henkilömäärä, tarjoilut sekä muut järjestelyt on vahvistettava viimeistään 1 kk ennen tilaisuutta.

Mahdolliset muutokset henkilömäärään (max +/- 10 %) on ilmoitettava viikkoa ennen tilaisuutta. Tilaisuuden peruutus on tehtävä viimeistään 1 kk ennen tilaisuutta, muutoin joudumme laskuttamaan tilaisuuden peruutusmaksua 500€.

Saamanne hinta on aina laskettu ilmoittamallanne henkilömäärällä. Henkilömäärän muututessa oleellisesti pidätämme oikeuden tarkistaa hintoja yleistä kustannusnousua tai laskua vastaavaksi.  Varamme oikeuden hintojen muutokseen myös silloin, jos hinnat yleisesti muuttuvat.   

lisää...

Voit myös tallentaa maksuehdot koneellesi

Juhlien yksi kohokohdista on tietenkin ruoka. Uudistalolla voit herkutella makeilla, suolaisilla, alkupaloilla tai koko kokonaisuudella, jotka tehdään paikanpäällä suurella sydämella ja ovat tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuja. Ruokailuun meillä on tarjota jo valmiita menukokonaisuuksia sekä teemme tottakai räätälöityjä aterioita teemojen ja toiveittesi mukaan.

Jokaisessa menussa on oma henkilöhintansa, mutta pääsääntöisesti lapset alle 12- vuotiaat ruokailevat ½ hintaan ja alle 4- vuotiaat 3€/ikävuosi.

Kaikki menut on mahdollista tilata myös kotiin.

Kesän kevyet - menut

Ateriat ovat myös tarvittaessa saatavilla laktoosittomana ja gluteenittomana

Parempi arki- menut

Nämä menukokonaisuudet ovat omiaan iltamiin tai työpaikan kokouksiin.

Perinteiset juhlamenut

Menuihin sisältyy alkoholittomat kotiruokajuomat; kotikalja, mehu ja vesi.

Special juhlabuffetit

Menuihin sisältyy aperatiivi sekä pääruuan kanssa viini ja jälkiruualle liköörit. Alkoholittomia on myös saatavana.